AKO NALEPIŤ UMELÉ RIASY?

Pre začiatok skúste prejsť odborným kurzom a potom to bude pre Vás maličkosť. Skôr ako uskutočníte kvalitnú aplikáciu umelých rias, je dobré určiť si správnu dĺžku a hustotu nalepovaných 3D rias. Odborníci tvrdia, že k dobrému výsledku zahustenia a predĺženia rias musíte použiť 3D mihalnice rôznych dĺžok. Najdlhšie vlákna sa aplikujú k vonkajšiemu kútiku oka. Postupne sa používajú kratšie a kratšie 3D mihalnice, aby bol docielený čo najprirodzenejší výsledok pri lepení 3D mihalníc metódou mihalnica na mihalnicu. Dôležité je vybrať optimálnu dĺžku a tiež silu vlákna na predĺženie aby riasy vyzerali čo najprirodzenejšie. Rozsah materiálu pre zahusťovanie rias je neobmedzený.

Ako si správne vybrať 3D Mihalnice

3D mihalnice predstavujú revolučnú novinku v oblasti predlžovania mihalníc. Kozmetický priemysel dnešnej doby odpovedá na požiadavky svojich klientov a ponúka širokú škálu umelých mihalníc. Tento článok Vám pomôže s otázkou aké umelé mihalnice sú pre Vás najvhodnejšie a najideálnejšie.

Umelé mihalnice sú tvorené z polymérových reťazcov. Sú vytvarované a vyleštené tak, aby spĺňali požiadavky každej klientky. Umelé riasy sú navrhnuté technológiou aby boli 100% identické s Vašimi prírodnými mihalnicami. Keďže sú plastické, sú veľmi ohybné a dokážu sa prispôsobiť akémukoľvek tvaru.

Kozmetický trh v súčasnej dobe ponúka rôzne varianty balenia mihalníc. Firma Smart Lashes ponúka mihalnice balené jednotlivo v gramovom obale alebo v palete, v ktorej sú mihalnice usporiadané v riadkoch. Gramové balenie obsahuje 5000 až 35000 kusov mihalníc. Výhodou balenia mihalníc v palete je systematické a pravidelné usporiadanie mihalníc, ktoré oceníte najmä pri svojej práci.

Spoločnosť Smart Lashes sa usiluje spĺňať všetky požiadavky svojich zákazníkov a svoj tovar pravidelne dopĺňa. V súčasnosti firma ponúka umelé mihalnice v dĺžke od 6 do 20 mm. Najčastejšie však zákazníci siahajú po umelých mihalniciach v dĺžke 8 – 15 mm. Výhodou balenia v palete Mix je ponuka mihalníc rôznej dĺžky.

Dôležitým parametrom umelých mihalníc je aj hrúbka umelých rias. Na webových stránkach spoločnosti www.smartlashes.sk sú aktuálne k dispozícií mihalnice v hrúbke od 0,05 do 0.25 mm. Najčastejší dopyt je po mihalniciach o hrúbke  0.15 a 0.20 mm.

Posledný parameter, ktorý je dôležitý pri výbere mihalníc je ich zatočenie. Smart Lashes ponúka umelé mihalnice v 4 zatočeniach B, C, D, J. Na vytvorenie prirodzeného efektu sú vhodné riasy typu J a B. Typ C patrí k najčastejšie využívaným a typ D zaručuje maximálne zatočenie. Neváhajte a vyberte si mihalnice vyrobené na mieru.

Ak máte záujem dozvedieť sa viac informácií o aplikácií mihalníc alebo si rozšíriť obzory v objemovej technike predlžovania mihalníc, neváhajte absolvovať kurzy Smart Lashes. Smart Lashes ponúka individuálne kurzy na mieru, kurzy pre začiatočníkov, pokročilých a trénerov Smart Lashes.

 

 

 

Zarezervujte si termín na: Kurzy predlžovania mihalníc

alebo telefonicky na čísle 0944 365 550.