Hygienické prezuvky do salónov

Vážení zákazníci,

 

v decembri sme oblasť záujmu presunuli na hygienicky spotrebný materiál do kozmetických salónov, wellness zariadení, hotelov a kúpeľov. Ponuku sme rozšírili o župany, papuče apod. Snažíme sa docieliť, aby sa značka Smart Lashes pre Vás stala miestom, kde nakúpite všetko potrebné k svojej práci: materiál, dezinfekcie, hygienické pomôcky, nábytok, odevy a obuv. Dnes by sme vám radi predstavili kolekciu hygienických prezuviek rôznych materiálov, veľkostí a prevedení.

 

Všetky prezuvky nájdete na eshope dostupné v kategórii: Vybavenie salónov – Obuv. Záleží len na Vás po akom type siahnete.  

 

Protišmykové žabky – s univerzálnou veľkosťou sú svojim špecifickým prevedením využívané najmä v miestach so zvýšenou vlhkosťou. Svoje uplatnenie majú najmä v saunách, wellnesss komplexoch, hotelových bazénoch či počas kúpeľných procedúr. Spodná strana žabiek je opatrená protišmykovým povrchom, ktorý zamedzuje možnému pošmyknutiu. Biele žabky sú hygienicky umývateľne a nakúpite ich na eshope za 2,20 euro za pár.

 

Jednorazové papuče  predstavujú tenké prezuvky z netkanej textílie. Ich využite je možné v salónoch krásy, pedikúre, lash štúdiách. Zamedzte šírenie špiny a nákazy z vonku a ponúknite svojim klientom jednorazové papuče na prezutie. Prezuvky majú univerzálnu veľkosť, sú priedušné a príjemné na dotyk. Prezuvky doporučujeme používať výhradne v interiéri, na miestach so zvýšeným výskytom ľudí. Prezuvky sú dostupné na eshope za 0,70 euro.

 

Protišmykové froté papuče sú ideálnou voľbou na opakované použitie do kozmetických salónov, hotelov a podobne. Prezuvky sú ušité zo 100% bavlny a pre Vašich zákazníkov zabezpečia pocit komfortu a tepla na nohách. Spodná strana je zabezpečená protišmykovým povrchom. Papuče je možné opakovane používať a následne oprať v práčke. Protišmykové prezuvky je možné na eshop zakúpiť za 1.90 euro.

 

Froté papuče predstavujú podobnú voľbu ochranných prezuviek ako predchádzajúce protišmykové prezuvky. 100% bavlna je príjemná na dotyk a na nohách zanecháva hrejivý pocit. Prezuvky do poručujme používať počas zimných mesiacov v salónoch a hotelových komplexoch. Cena prezuviek za pár je 1,50 euro. Doprajte svojim klientom pocit komfortu a pohodlia a objednajte im hygienicky ochranné papuče počas vykonávania kozmetických procedúr. Želáme Vám príjemné nakupovanie.

 

Smart Lashes