KOZMETICKÉ STOLÍKY

Uvažujte nad zariadením alebo zmenou kozmetického salónu a potrebujte dokúpiť profesionálny nábytok? Ste na správnej adrese. Smart Lashes ponúka svojim klientom široký sortiment nábytku do kozmetických salónov, kaderníctiev i zdravotníckych zariadení. Nemusíte sa obávať dlhej čakacej doby, stačí si vytvoriť dnes objednávku na eshope a zajtra Vám kuriér prinesie do salónu komplet vybavenie. Nakupujte v pohodlí domova a my sa postaráme o zariadenie Vášho lash štúdia.

Tentokrát sme ponuku rozšírili o profesionálne, kozmetické stolíky. Sami dobre viete, že odkladacieho priestoru na pomôcky a prípravky nie je nikdy dosť. V ponuke nájdete výhradne kozmetické stolíky na kolieskach, aby ste odkladací stolík mohli ľahko prisunúť tam, kde ho potrebujete.

Stolíky sú vyrobené z kvalitného, nerezového materiálu, dostupné v striebornej a bielej farbe. Je už len na Vás, či siahnete po stolíku s policami alebo úložnými zásuvkami, kde si môžete skryť potrebné pomôcky. Nezabúdajte však na účelnosť.  

Police stolíkov sú opatrené postrannými opierkami, aby Vám zo stolíka nič nevypadlo. Na horné police je možné úchytkou umiestniť kozmetickú lampu s lupou.  

Vzhľad salónu vnímajú aj zákazníci, ktorí ho pravidelne navštevujú. Dbajte nato, aby Vaše štúdio bolo profesionálne vybavené, čisté, s dôrazom na estetický detail. Miesto, kam sa budú Vaši zákazníci stále radi vracať, aby si odpočinuli a kde im budú ponúknuté profesionálne služby.