LED zrkadlo pre Lash Stylistov

Vážení zákazníci, 
tento týždeň si spolu s Vami posvietime na správnu aplikáciu predĺžených mihalníc a to doslova. S našim novým LED zrkadlom sa zameriame na záverečnú kontrolu aplikácie, ktorú musí vykonávať lash stylista po ukončení každej aplikácie. Na čo všetko je potrebné sústrediť sa pri finálnej kontrole lepenia mihalníc?

Kontrolu predĺženia mihalníc s dôrazom na predĺženie mihalníc vnútorného kútika oka
Za kompletne predĺžené oko považujeme aplikáciu, kedy je predĺžená každá jedná mihalnica klientky. Pomocou LED zrkadla ľahko zistíte, ktorá z mihalníc predĺžená nebola. Občas sa stáva, že lash stylistky zabúdajú na oblasť vnútorného kútika oka. Na predĺženie mihalníc kútika sa používajú tenšie umelé mihalnice, s dĺžkami od 6 - 9 mm.

Kontrola zlepených mihalníc
Lash Stylista musí po aplikácii skontrolovať jednotlivé mihalnice a oddeliť zlepené mihalnice. Žiadne dve susediace mihalnice by nemali byť zlepené dohromady. Nerovnomerný rast vzájomne zlepených mihalníc spôsobuje klientke diskomfort a finálny efekt predĺženia pôsobí neprofesionálne. Pomocou LED zrkadla, môžete zároveň skontrolovať či sa predĺžené mihalnice neprilepili k podložke a predísť tak nechcenú bolestivému odstráneniu podložiek.

Kontrola plynulého prechodu dĺžok
Po aplikácii svoju pozornosť sústreďte aj na celkový dojem predĺženia a na plynulosť línií koncov mihalníc. Línia predĺženia nemôže vykazovať nerovnosti ani výrazné prechody medzi dĺžkami aplikovaných mihalníc. Vďaka LED zrkadlu nemusíte zakaždým vstávať zo stoličky, aby ste sa išli na aplikáciu pozrieť spredu. Stačí ak ku kontrole použije LED zrkadlo.

Kontrola smeru mihalníc
Smer zatočenia predĺžených mihalníc by mal pôsobiť jednotlivo. Tvar aplikovaných mihalníc musí byť rovnobežný a jednotlivé mihalnice by nemali byť medzi sebou poprepletané. Smer jednotlivých dĺžok mihalníc by sa mal meniť postupne, plynule a rovnomerne.

Kontrola symetrie
Nesúmernosť práce je jednou z najrozšírenejších chýb. Obvykle je úprava pravého oka pohodlnejšia ako úprava oka ľavého, čo spôsobuje práve vznik asymetrie. Je preto potrebné súmernosť kontrolovať v priebehu celej aplikácie a k tomu Vám pomôže práve LED zrkadlo, pomocou ktorého si ľahko súmernosť skontrolujte.

Ak Vám LED zrkadlo vo Vašej výbave chýba je najvyšší čas zaobstarať si ho. LED svetlo lokalizované v rukoväti okrúhle zrkadlo krásne nasvieti a v odraze uvidíte dokonalý obraz predĺžených mihalníc. Na eshope Smart Lashes máte možnosť si ho zakúpiť za 7,90 euro. Prajeme Vám príjemné predlžovanie mihalníc.

Smart Lashes