OCHRANNÉ PUZDRO NA KRYŠTÁL

Pri výbere jesennej novinky na trh sme sa zamerali na opakovane zakúpene produkty na e-shope Smart Lashes. Na produkty, po ktorých je najväčší dopyt a rýchlo sa opotrebúvajú a to podložky na lepidlo - jadeit a kryštál. Sami to určite poznáte, chvíľka nepozornosti pri pohybe a z Vášho nedávno zakúpeného kryštálu na lepidlo je zbierka rozbitého skla. Odštiepené kúsky kameňa a poškodené sklo Vám určite nespríjemnia deň. Nezúfajte, predstavujeme Vám ochranné puzdro na kamene, vďaka ktorému si svoje podložky môžete starostlivo uskladniť a neobávať sa nepríjemného rozbitia.

Ochranné puzdro slúži na uskladnenie a prenos jadeitu alebo kryštálu počas predlžovania mihalníc. Cesta zo salónu do salónu za Vašim klientom Vám už nebude spôsobovať vrásky na tvári pred nežiadúcim poškodením. Vypuklý a pevný tvar puzdra totiž chráni kamene pred preliačením a pádom.

Ružové puzdro ma kruhovitý tvar a kopíruje veľkosť spomínaných podložiek. Vnútro puzdra je vystlané jemnou čiernou textíliou, vďaka ktorej sú kamene na predlžovanie mihalníc uložené ako v bavlnke. Nemusíte sa už viac obávať mechanického poškodenia alebo poškriabania. Puzdro sa jednoducho otvára pomocou zipsu a po otvorení pripomína tvar lastúry.

Vrchný, vnútorný diel puzdra je do polovice vyplnený čiernou sieťkou a gumičkou. Do sieťky si môžete uložiť jednorazové nálepky na kryštál a celú sadu na lepenie mihalníc budete mať dômyselne uskladnenú. Priemer puzdra je 8.5 cm a v kabelke Vám určite nezaberie veľa miesta.

Veríme, že Vám týmto skvelým, ochranným puzdrom spríjemníme Vašu prácu a ušetríme peniaze za nákup nových podložiek. Záleží len na Vás, čomu dáte prednosť. Cena puzdra je 3,80 euro. Prajeme Vám príjemný nákup a bezproblémovú aplikáciu.