Vlasové hnojivo - Maxivitalis - 60 tabliet

Kód
VLA-HNOJIVO
14,70 €
Skladom
Produkt: vitamíny
Dávkovanie: 2 tabliety denne
Obsah balenia: 60 tabliet
Odošleme v Pondelok (22/04/2024) pokiaľ objednáte počas .

Vlasové hnojivo predstavuje maximálnu starostlivosť o vlasy a mihalnice. 

Prípravok vlasové hnojivo obsahuje aminokyseliny, zdroje keratínu predstavujúceho základný stavebný prvok vlasových buniek. 

Najdôležitejšie sú pre vlasy a mihalnice aminokyseliny obsahujúce síru, ako je metionín a cystín.

Ďalej sú v prípravku obsiahnuté vitamíny skupiny B dôležité pre rast a kvalitu vlasových buniek a ich návrat k prirodzenému stavu.

Zvýšené dávky minerálov zaisťujú prirodzenú kvalitu vlasov a vlasovej pokožky zodpovedné za pevné uchytenie vlasových cibuliek.


Dávkovanie: 

  • Užívajte 1 tabletu 2x denne, ráno a večer, zapite veľkým množstvom tekutiny.
  • Pre optimálny účinok odporúčame užívať po dobu min. 3 mesiacov.


Upozornenie: 

  • Doplnok stravy. Nie je vhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ak si nie ste istí, či môžete užívať samostatne alebo v kombinácii s iným liekom, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom. Neobsahuje lepok, konzervačné látky, farbivá ani cukor. Nie je určený ako náhrada pestrej vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Skladujte pri teplote 15-25 ° C na suchom a tmavom mieste v pôvodnom balení, mimo dosahu detí.


Zloženie: 

  • L–methionín 100 mg, MSM (methylsulfonyl­methan) 50 mg, cystín 50 mg, kremík (oxid kremičitý) 20 mg, zinok (oxid zinečnatý) 10 mg, kyselina panthothenová (vitamín B5, D-panthothenan vápenatý) 5,5 mg, biotín (vitamín B7) 2 mg v jedné tabletě. Mikrokrystalická celulóza, stearan horečnatý, hypromelóza, polydextróza, talek, maltodextrín, rastlinné triglyceridy, oxid titaničitý, oxidy a hydroxidy železa, vanilková aróma.

Výrobca:  Simply You Pharmaceutical a.s.
Kód VLA-HNOJIVO
Hodnotenie
Otázky zákazníkov
Žiadne otázky
Upozorňujeme, že otázky môžu odosielať iba prihlásení užívatelia