Beauty timer do salónov

Vážení zákazníci,

 

hľadali by ste v lash štúdiu, kozmetickom a kaderníckom salóne časovú minútku? Že nie? Opak je totiž pravdou, časový timer Vám umožní efektívne využívať Váš pracovný čas. S digitálnou minútkou už nikdy nezmeškáte ten správny čas k dosiahnutiu správneho odtieňa obočia, či zatočenia prírodných mihalníc.

 

Aplikujete svojim zákazníčkam trvalú na mihalnice, lash lifting alebo farbu na obočie a mihalnice? Nastavte si časové odpočítavanie po dobu pôsobenia jednotlivých krokov a nerušene sa venujte inej aktivite. Práve aplikácia trvalej si vyžaduje opakovane nanášať na mihalnice niekoľko krokov: zjemňujúci gél, fixátor, farbu a výživu, opakovane po dobu 15-20 minút. Aby ste sa mohli dokonale sústrediť na svoju prácu, nastavte si na minimalistickej minútke požadovaný čas a nepodliehajte stresovým situáciám. Timer Vás o ubehnutej dobe upozorní a Vy sa môžete pustiť do nanášania ďalšieho kroku.

 

Časový timer si môžete umiestniť v blízkosti kozmetického kresla, na kozmetický stolík. Pomocou zadného stojanu si ho môžete nastaviť do polohy, ktorá bude pre Vás dostatočne viditeľná. Na zadnej strane minútky sa nachádza taktiež otvor na zavesenie magnet, pomocou ktorého môžete timer umiestniť napr. na kozmetickú lampu.

 

Na minútke si môžete nastaviť minútové a sekundové odpočítavanie pripočítavanie, do doby 99:59. K vymazaniu času je potrebné stlačiť naraz tlačidlá MIN a SEC. Minútka má veľmi jednoduché a intuitívne ovládanie. Timer Vás po uplynutí nastaveného času upozorní zvukovým signálom. Súčasťou balenia je batéria a na obale nájdete návod na použitie. Timer je na eshope Smart Lashes práve v predaji za 7,90 euro.

 

Neopomínajte fakt, že časové pôsobenie chemických prípravkov na obočie a mihalnice môže ovplyvniť výsledný efekt aplikácie. Farby na obočie a henna produkty majú presne stanované minúty na docielenie požadovaného efektu. Praktický timer do salónu postráži Váš čas a jednotlivé aplikácie budete zvládať ľavou zadnou u niekoľkých zákazníčok naraz.