HYGIENICKÁ PLACHTA

Milí Smart Lashes Stylisti,

neustále sa snažíme rozširovať náš sortiment, aby sme pokryli všetky vaše potreby. Tentokrát, sme sa na Vás zamerali ako na prevádzkovateľa salóna, ktorý potrebuje zabezpečiť všetky hygienické pomôcky a spotrebný materiál.

Ponuku Smart Lashes sme rozšírili o jednorazové, hygienické plachty z netkanej textílie. Priedušné role sú určené ako doplnkový materiál do kozmetických a zdravotníckych zariadení. Rozmery textílie sú 80 cm šírka a 100 m dĺžka. Plachta je navinutá do role, vďaka čomu je aplikácie textílie na lehátko veľmi jednoduchá a zaberie Vám zopár sekúnd. Primárne je plachta určená na kozmetické a masérske lehátka ale jej využitie je viacúčelové. Pomocou nožníc si môžete odstrihnúť potrebné množstvo textílie a použiť ju napr. na prekrytie vankúša.

Spotrebný materiál nedráždi pokožku a zabezpečuje pre každého klienta pocit čistoty a hygieny. Materiál je priedušný a odolný voči prepoteniu.

Dostupné sú balenia po 1 ks alebo 10 ks, s výhodnou veľkoobchodnou cenou.

Nezabúdajte na dostatočnú hygienu vo svojom lash štúdiu a vyberte si zo širokej ponuky hygienických pomôcok od Smart Lashes. V ponuke tiež nájdete: 

-         hygienické čiapky,

-         ochranné rúška na tvár,

-         jednorazové rukavice,

-         ochranné návleky,

-         froté čelenky,

-         a iné.