Menej známi pomocníci pri aplikácii mihalníc

Menej známi, ale nenahraditeľní pomocníci pri aplikácii mihalníc

Neutralizér výparov lepidla

Každá žena, ktorá si niekedy "pričuchla" k aplikácii umelých mihalníc určite zistila, že bohužiaľ nie každé lepidlo krásne vonia. Naopak, aby boli lepidlá účinné a pomohli udržať umelé mihalnice čo najdlhšie na mieste, obsahujú chemické látky, ktoré majú svoju špecifickú "vôňu". Tá nemusí byť problémom len pri aplikácii, ale aj v bežnom živote, keď sa mihalnice namočia napr. pri kúpaní, slzení a pod. Výpary z lepidla tiež môžu u niektorých citlivejších žien spôsobovať slzenie alebo dokonca rovno alergické reakcie a tým aplikáciu umelých mihalníc úplne znemožniť.

Aby sme týmto nepríjemnostiam spojeným s aplikáciou umelých mihalníc zabránili, nájdete v našom sortimente neutralizéry výparov lepidla. Tie zmenia nepríjemné výpary na príjemnú a upokojujúcu vôňu. Stačí pred začiatkom aplikácie naniesť kvapku neutralizéra na vatový tampón a umiestniť ku kryštálu s lepidlom. Jedno balenie vydrží až na 300 aplikácií.

Neutralizéry výparov lepidla u nás nájdete v niekoľkých príjemných vôňach:

Svieža Green fresh

Kvetinový Flower Fantasy

Šťavnatý Cherry Cocktail

 

Urýchľovač schnutia Speed Booster

Ďalším zaujímavým pomocníkom sú urýchľovače schnutia lepidiel na predĺžené mihalnice. Argumentov, prečo by nemali chýbať vo vybavení každej štylistky, je niekoľko. Napríklad, ak ste si ako začínajúca štylistka kúpili lepidlo s dlhšou dobou schnutia, ale už ste sa natoľko zlepšili, že teraz vás také lepidlo skôr zdržiava, je urýchľovač záchranou. Podobným prípadom môže byť aj zakúpenie lepidla s dlhšou dobou schnutia či už omylom, alebo pri skúšaní novinky. Niekedy tiež nie je úplne možné zaistiť v salóne optimálne podmienky pre daný typ lepidla a lepidlo potom neschne dostatočne rýchlo a kvalitne.

Pri použití urýchľovača schnutia navyše môže klientka svoje predĺžené riasy hneď bez obáv namočiť a nemusí tak čakať klasických 24 hodín. Používanie urýchľovača je jednoduché - jednoducho naneste primerané množstvo buď na očistené prírodné mihalnice alebo na umelé mihalnice ešte na páske. Urýchľovač už samozrejme nie je vhodný, a tiež nemá zmysel, používať s jednosekundovými lepidlami.

Urýchľovače schnutia Speed ​​Booster ponúkame v rôznych rýchlostiach schnutia a parfemáciach

Stredne rýchlo schnúco Expert s vôňou jahody

Rýchlo schnúco Profi s vôňou ruže

Veľmi rýchlo schnúco Master s vôňou mäty

 

Fixátor na predĺžené mihalnice

Riasy máte aplikované, nepríjemné výpary lepidlá neutralizované, lepidlo zaschnuté. Teraz prichádza chvíľa na aplikáciu fixátora na predĺžené riasy. Fixátor vytvorí na spojoch umelých a prírodných mihalníc priesvitnú ochrannú vrstvu a tak ich chráni pred prachom a inými nečistotami. Vďaka tomu predĺži životnosť aplikovaných mihalníc.

Fixátor sa nanáša ihneď po aplikácii mihalníc a potom každé 3 dni. Je nutné ho používať pred nanesením make-upu a iba v primeranom množstve a priamo na spoje umelých a prírodných mihalníc. Takto bude fixátor neviditeľný a vyhnete sa nepeknému zlepenému vzhľadu rias.

 

Priesvitný fixátor na predĺžené riasy