VITAMÍNY NA PODPORU RASTU MIHALNÍC A OBOČIA

VITAMÍNY NA PODPORU RASTU MIHALNÍC A OBOČIA

Naše mihalnice majú pomerne krátky rastový cyklus, trvajúci približne 30 až 45 dní. Toxíny, alergické reakcie, očné infekcie, problémy so štítnou žľazou, slnečné žiarenie a určité lieky môžu prispievať k vypadávaniu mihalníc a k ich pomalému. Rýchlosť rastu mihalníc predurčuje genetika, ale niektoré výživné látky môžu podporiť tvorbu nových mihalníc.

Vitamín B-3

Vitamín B-3, tiež známy ako niacín, stimuluje rast mihalníc, odstraňuje slabé a suché mihalnice, zlepšuje prietok krvi do vlasových folikulov zabraňuje vypadávaniu mihalníc a pomáha telu metabolizovať keratín – základnú, stavebnú jednotku vlasov, mihalníc, nechtov, obočia.

Vitamín C

Vitamín C je antioxidant, ktorý posilňuje imunitný systém a chráni naše mihalnice pred infekciami, toxínmi a chorobami, ktoré môžu brániť tvorbe nových mihalníc. Vitamín C hydratuje mihalnice, znižuje zápal vlasových folikulov, regeneruje vlasové folikuly, pomáha pri tvorbe kolagénu a znižuje riziko poškodenia mihalníc.

Vitamín E

Vitamín E je antioxidant, ktorý zlepšuje funkciu imunitného systému a chráni vlasové folikuly pred poškodením voľných radikálov, ktoré môžu zabrániť rastu mihalníc. Vitamín E transportuje krv a kyslík do vlasových folikulov, znižuje zápal vlasových folikulov, podporuje rast vlasov a mihalníc, odstraňuje suché a krehké mihalnice, opravuje poškodené vlasové folikuly a napomáha pri bunkovej reprodukcii.

Vitamín H

Vitamín H, tiež známy ako biotín, podporuje rast mihalníc a zahusťuje obočie, zabraňuje vysušeniu a vypadávaniu mihalníc, pomáha telu absorbovať živiny, ako sú tuky, aminokyseliny a uhľohydráty, ktoré sú potrebné na stimuláciu a udržiavanie zdravých mihalníc.

Vápnik

Vápnik je minerál, ktorý napomáha rastu mihalníc, pomáha predlžovať prírodné mihalnice, zabraňuje vypadávaniu mihalníc a znižuje riziko vypadávania vlasov spôsobené hypotyreózou.

Vyberte si zo špecializovanej ponuky Smart Lashes tu najideálnejšiu kombináciu vitamínov pre Vás. 


← Predchádzajúca Nasledujúca →