27/5000 Ako vybrať riasy pre objem?

Výrazný pohľad na prvom mieste!

Predlžovanie mihalníc patrí medzi veľmi obľúbené kozmetické metódy poslednej doby. Využívajú ho ženy všetkých vekových kategórii, od mladých slečien až po zrelé ženy. Každá z nich chce byť krásna a príťažlivá, k čomu výrazný pohľad orámovaný hustými mihalnicami jednoznačne dopomôže. Určite ste už zaregistrovali, že existuje veľké množstvo metód, ktorými je možné mihalnice upraviť. Môže sa jednať o veľmi nenápadné zhustenie alebo aj o veľmi výrazné, až extravagantné predĺženie. V tom prípade samozrejme najviac záleží na vkuse ženy, ktorá bude predĺžené mihalnice nosiť. Prvotný rozdiel je predovšetkým v metóde a v množstve aplikovaných mihalníc, ktoré sa na prírodné mihalnice použijú. Existuje tiež široká škála vykrútenia, dĺžok a šírok mihalníc, vďaka ktorým môžete oči klientky šikovne vytvarovať. Najobľúbenejšou metódou posledných rokov je tzv. objemové predlžovanie. To znamená, že sa na prírodnú mihalnicu nalepí niekoľko ultratenkých mihalníc, ktoré vytvoria malé vejáriky. Súčasný trh ponúka dve varianty týchto vejárikov. Pre menej skúsené lash štylistky sú určené už hotové trsy mihalníc, ktoré sa iba nalepia na prírodné mihalnice. Druhou možnosťou je tvorba vlastných vejárikov. Táto metóda je určená pre štylistky, ktoré sú si pri práci s pinzetou už oveľa istejšie. Pokiaľ sa rozhodujete, ktorú z týchto metód si zvoliť, čítajte ďalej.

Hotové vejáriky pre začiatočníčky

Každá lash štylistka si určite spomenie na svoje začiatky, keď sa učila lepiť „klasiku“, teda metódu 1:1, ktorá patrí k absolútnemu základu predlžovania mihalníc. Jedná sa o techniku, kde sa lepí 1 syntetická mihalnica k 1 prírodnej mihalnici. Pri tejto metóde sa využívajú trošku hrubšie mihalnice (0,10 – 0,20 mm). Po zdokonalení tejto techniky vznikajú krásne zahustené mihalnice bez viditeľných spojov. Celkový vzhľad je veľmi jemný a mal by podtrhovať prirodzenú krásu nositeľky. Pokiaľ máte aj menej konzervatívnu klientelu, alebo chcete jednoducho rozšíriť svoje portfólio ponúkaných služieb, je najvyšší čas začať sa zaujímať aj o objemové techniky predlžovania mihalníc. Ako už bolo spomenuté vyššie, môžeme si zvoliť z dvoch techník. Pre menej skúsené štylistky trh ponúka už hotové vejáriky, ktoré sa aplikujú veľmi jednoducho. Podľa počtu mihalníc vo vejáriku potom rozlišujeme na 2D, 3D, 4D a tak ďalej. Pri výbere takých mihalníc je potrebné skontrolovať predovšetkým spoje. Vejáriky by sa po uchopení do pinzety nemali rozpadať. Dôležitá je tiež šírka mihalníc, ktorá ovplyvňuje celkové zaťaženie prírodných mihalníc (0,05 – 0,07 mm). Čo je lepšie?

 

Hotové trsy, alebo ich vytváranie?

Je veľmi ťažké na takúto otázku odpovedať objektívne. Niektoré štylistky preferujú už hotové mihalnice, pretože sa nemusia zaťažovať s ich vytváraním a ušetria tak nejaký čas. Skúsená štylistka ale dokáže trsy tvoriť rýchlo a má väčší priestor pre kreativitu. Jediným rozdielom je asi cena, ktorá je u hotových vejárikov trošku vyššia. V ponuke Smart Lashes nájdete mihalnice pre obidve metódy. Jedná sa o kategóriu mihalníc XD Light pre hotové vejáriky a Easy Fan pre samostatné vytváranie. Oba druhy mihalníc sa vyznačujú vysokou kvalitou, ktorá zaisťuje jednoduchú a pohodlnú aplikáciu. Mihalnice Easy Fan navyše disponujú technológiou, ktorá umožňuje jednoduché vytváranie trsov, ktoré sa nerozpadávajú a sú okamžite pripravené na nalepenie. Vďaka tomu s nimi môže pracovať aj menej skúsená lash štylistka. Syntetické vlákno je navrhnuté tak, aby boli umelé mihalnice mäkké a ľahké rovnako, ako prírodné mihalnice.

 


Pokiaľ vás mihalnice Easy Fan zaujali a chceli by ste ich vyskúšať, môžete si objednať testovacie balenie.