Ako správne starať o svoje predľožené riasy aby zostali krásne čisté?

Žena, ktorá sa o seba stará vie, že čistenie a príprava mihalníc je základom celkovej starostlivosti. A to sa netýka len tých, ktoré si líčia oči. Pravidelne si čistiť mihalnice čistiacimi prostriedkami by mala každá nositeľka predĺžených mihalníc, pretože mihalnice sa veľmi ľahko znečistia mikročiastočkami pokožky, slzami, či potom a to pri nesprávnom čistení vedie k premnoženiu baktérií a vzniku infekcie. Navyše je čistenie krok, ktorý pokožke umožní absorbovať účinné látky z krému či séra oveľa efektívnejšie.

Pokiaľ však hovoríme o čistení, rozhodne nemáme na mysli vodu s mydlom! Pre tieto účely máme pre vás špeciálnu dezinfekčnú penu, ktorá si zaslúži trvalé miesto medzi ostatnými čistiacimi produktami vo vašej kúpeľni. Preventívna starostlivosť riasy ochráni a šetrí čas, ktorý by ste inak strávili zdĺhavým čistením zalepených mihalníc.

Mastnota narušuje lepidlo a usadené nečistoty vedú k spomaleniu rastu mihalníc. Naša odličovacia pena je vhodná na každodenné použitie tak pre prírodné riasy, ako aj pre umelé.

Vďaka tejto pene jednoducho očistíte mihalnice a zbavíte ich nečistôt a baktérií.

 

 

 

Návod na použitie: 

Pred použitím pretrepte.

Naneste malé množstvo peny na odličovacie tampóny alebo vatovú tyčinku a odlíčte riasy a očné okolie.

Opláchnite vodou.

Nespôsobuje podráždenie pokožky.

Obsah balenia: 50 ml