Aké lepidlo využiť v nadchádzajúcej sezóne?

Aké lepidlo využiť v nadchádzajúcej sezóne?

Leto už sa skončilo a nastalo obdobie zmien, ktoré nám prináša zima a na ktoré vás chceme poriadne pripraviť. Zmena mikroklímy so sebou obvykle nesie rad problémov: Mení sa konzistencia lepidiel v dôsledku kolísania teplôt a vlhkosti vzduchu a pred tým vás chceme varovať.

Ak nemôžete v salóne dodržiavať správný teplotný a vlhkostný režim, predovšetkým vďaka stále zapnutému kúreniu či nedostatočnému vetraniu, odporúčame používať elpidlá, ktoré nie sú tak citlivé na zmeny mikroklímy v miestnosti.

Najviac stabilné lepidlo pri zmenách teplôt a vlhkosti je lepidlo Sunny. Z ponuky našich lepidiel je najmenej náročné na okolné podmienky a preto ho môžete používať celoročne. Tieto vlastnosti najviac oceníte pri zahájení vykurovacej sezóny, keď sa vlhkosť vzduchu rapídne zníži a je potrebné túto hodnotu strážiť a upravovať. Nápomocné vám môžu byť aj zvlhčovače, ktorých máme v ponuke veľké množstvo.

Ďalším dôvodom, prečo siahnuť po tomto lepidle je znížený obsah výparov pri lepení. Veľmi veľa lash štylistiek trápi, že klientky pri aplikácii mihalníc slzia. Je to spôsobené práve zmieneným obsahom chemických látok, ktoré sa vyparujú do okoli a dráždia tak sliznicu očí a nosa. To môže často aplikáciu mihalníc až znemožniť. S lepidlom Sunny je tento problém elegantne vyriešený. Pomôcť vám môžu aj neutralizéry, ktoré tieto látky likvidujú a nedochádza tak k začervenaniu a citlivosti očí.

Nespornou výhodou je aj jeho dlhá výdrž. Po aplikácii vydržia predĺžené mihalncie až 8 týždňov. Bez ohľadu na zvýšenú záťaž očného okolia, ktorá je spôsobená napríklad častejším nanášaním krémov či kontaktu očí s rukami.