Ako používať lash testery?

Ako používať Smart Lashes lash testery?

Určite ste zaznamenali našu horúcu novinku - Smart Lashes lash testery. Ako ich pripraviť a používať aby ste využili ich potenciál na maximum?

Čo je lash tester

Vďaka lash testeru môžete jednoducho ukázať vašim klientkam, ako budú ich mihlanice vyzerať po aplikácii predĺženia. Je ideálny nielen pre tých, ktorí idú na predĺženie mihalníc prvýkrát, ale aj pre tých, ktorí prechádzajú z klasického efektu na objemový. Vďaka lash testerom si bude môcť klientka vyskúšať vzhľad s rôznymi dĺžkami, šírkami a zatočením mihalníc, a tak si bezpečne vybrať také predĺženie mihalníc, ktoré jej bude najviac vyhovovať. Pomocou lash testerov môžete ukázať aj rozdiely medzi rôznymi materiálmi umelých mihalníc, farbami či efektmi. Tak budú klientky s výsledkami vašej práce vždy spokojné.

Príprava lash testerov

Pomocou aplikátora naneste na lash tester tenkú vrstvu priehľadného lepidla a nechajte zaschnúť. Potom na lash tester začnite lepiť vybraný efekt podľa vami ponúkaných služieb a fantázie. Môžete navrhnúť nielen testery pre ukážku klasického, volume a ďalších efektov, ale skúsiť aj tester s farebnými riasami, kamienkami a podobnými dramatickými efektami pre zvláštne príležitosti.

Použitie lash testeru je jednoduché, stačí ho priložiť vedľa prírodných mihalníc a porovnať výsledný efekt v zrkadle.

lash testery

Smart Lashes

príklad pripravených

lash testerov