Ako správne pripraviť mihalnice pred predlžovaním?

Ako správne pripraviť mihalnice pred predlžovaním?

Odlíčenie prírodných mihalníc

Aby predĺžené mihalnice vyzerali čo najkrajšie čo možno najdlhšiu dobu, je zásadným krokom príprava prírodných mihalníc pred aplikáciou. Ak je nejaká časť z prípravy zanedbaná, na výslednom vzhľade a výdrži sa to stopercentne prejaví.

Prvým krokom pred aplikáciou predĺžených mihalníc sa musia odstránenie všetkých nečistôt vrátane make-upu z prírodných mihalníc. Ak by na mihalniciach nejaké nečistoty zostali, kvapka lepidla k nim nepriľne tak, ako má a predĺžené mihalnice sa buď vôbec na prírodné mihalnice neprichytia, alebo vypadnú oveľa skôr. Na očisťovanie mihalníc sa používajú odličovacie prípravky bez olejových zložiek. Tie sa nanesú na mihalnice a pomocou špeciálnej kefky sa všetky nečistoty vyčešú smerom od korienkov ku končekom. Tento krok je potrebné opakovať dovtedy, kým nie sú prírodné mihalnice dokonale čisté a je nutné kontrolovať čistotu každej prírodnej mihalnice zvlášť. Zvyšky odličovacích prípravkov potom už len stačí utrieť vatovým tampónom navlhčenou vo vlažnej vode.

Odličovacia pena

Smart Foam Cleanser

Očný odličovač

na predľžené mihalnice

Čistiaci štetec

Lash Cleaning Brush

     

 

Odmastenie prírodných mihalníc

Po starostlivom odstránení všetkých nečistôt a osušení prírodných mihalníc je nutné mihalníc odmastiť. K tomu sa používajú primery. Primer stačí v malom množstve naniesť vatovou tyčinkou, opäť smerom od korienkov ku končekom, a nechať uschnúť. K aplikácii predĺžených mihalníc pristúpte vždy až keď sú mihalnice dokonale suché. Primery sú k dispozícii v niekoľkých príjemných vôňach, z ktorých si určite vyberte tú svoju obľúbenú.

 

Primer s vôňou banánu

Primer bez vôňe

   
Primer s kvetinovou vôňou Primer s vôňou jahody