Odstraňování predľžených mihalnic

Odstraňovanie predĺžených mihalníc

Existuje niekoľko "babských rád" ako svoje predĺžené mihalnice zložiť aj doma. Vždy je ale lepšie nechať si predĺžené mihalnice nechať odstrániť od profesionála. Len tak budete mať istotu, že všetko pôjde ľahko a bez problémov a že vaše prírodné mihalnice zostanú rovnako krásne a zdravé ako boli pred predĺžením. Ak si chcete mihalnice odstrániť predsa len sami doma, použite radšej špeciálny odstraňovač lepidla určený priamo na rozvoľňovanie spojov medzi prírodnými a umelými mihalnicami. Určite sa nesnažte riasy vytrhnúť - ak ich vaša štylistka nalepila správne, vytrhli by ste spolu s umelými mihalnicami aj tie prírodné.

Ako na odstraňovanie predĺžených mihalníc?

Ak nemáte po ruke niekoho, kto by vám pomohol predĺžené mihalnice odstrániť, pripravte si radšej poriadne svetlo, aby ste bez problémov videli na každú jednotlivú mihalnicu. Než začnete so samotným odstraňovaním, nalepte cez spodné mihalnice gélové podložky – tak ich ochránite pred zbytočným kontaktom s odstraňovačom lepidla a lepšie tak uvidíte na všetky horné mihalnice.

Potom naneste na aplikačnú kefku malé množstvo odstraňovača lepidla. Kefkou zľahka naneste odstraňovač na spoje medzi prírodnými a umelými mihalnicami a dajte pritom pozor aby ste sa nedotýkali očného viečka, nechajte asi tak minútu pôsobiť. Uvidíte, že potom už sa začnú umelé mihalnice oddeľovať od prírodných a ľahko ich vyčešete kefkou. Mihalnice vyčesávajte vždy od korienkov ku končekom. Ak by sem tam nejaká umelá mihalnica predsa len na oku zostala, môžete ju opatrne zložiť pinzetou.

Keď už ste si istí, že sa vám podarilo odstrániť všetky predĺžené mihalnice, dočistite oči opatrne čistiacou penou a opláchnite vlažnou vodou.

Odstraňovač lepidla je možné navyše použiť aj na očistenie zvyškov lepidla z nástrojov. Ak by ste sa potrebovali pozrieť na inštruktážne video, nájdete ho v českom jazyku tu.

Krémový odstraňovač lepidla

Gélový odstraňovač lepidla