NOVINKA - SWAROVSKI KEFKY

Keď prečesávať, tak štýlovo - s kefkami Swarovski. 

Milí zákazníci, 

predstavujeme Vám Swarovski edíciu kefiek na prečesávanie. Pri tvorbe sme sa zamerali práve na Vás - na lash stylistov. Účelom je, aby každý lash stylista pristupoval k svojej práci profesionálne a štýlovo. Správny lash stylista si zaslúži rozmanité dizajnové doplnky, aby ho jeho práca bavila a napĺňala. Nedovoľte, aby Váš entuziazmus a elán do práce zovšednel. Spríjemnite si zdĺhavú aplikáciu farebnými kefkami v hygienickom obale. 

Pri dennodennom dochádzaní do salónu už nemusíte riešiť žiadne obalové materiály na kefky. Na výber máte zo 4 rôznych odtieňov. Kefky sú dostupné na eshope Smart Lashes za 4,90 euro

Účelné kefky sú vhodné aj pre nositeľky predĺžených mihalníc. Svojho pomocníka na pravidelné prečesávanie môžu mať Vaše zákazníčky pohodlne uložené v kabelke. Umelé mihalnice si tak môžu bezproblémovo upraviť počas dňa. 

Kefku je potrebné mať uskladnenú v ochrannom obale. Na jemné štetiny kefky sa Vám môžu zachytiť nežiadúce baktérie a prachové častice. V takýchto prípadoch sa Vám infekcia môže zaviesť ľahko do oka. Práve riasenková kefka slúži nato, aby ste prachové častice a baktérie odstránili z predĺžených mihalníc. Kefku po použití môže dezinfikovať, nechať vysušiť a zatvoriť do obalu. 

Vyskúšajte už dnes.