Trvalá na mihalnice - zázrak k natočeniu Vašich mihalníc

Trvalá na mihalnice je vhodná predovšetkým pre zákazníčky, ktoré majú rovné a nevýrazné mihalnice. Výhodou trvalej je, že je vhodná pre všetky dĺžky mihalníc – pre dlhé aj pre krátke! Trvalá poskytuje dlhotrvajúce zatočenie mihalníc po dobu 2 mesiacov. Vyskúšajte túto nenáročnú procedúru a splňte svojim zákazníčkam sen o výrazne natočených prírodných mihalniciach. 


Aplikáciou trvalej na mihalnice Vaše klientky získajú:

- optické zväčšenie a rozjasnenie očí, 

- zvýraznenie línií mihalníc, 

- dlhé a rovné mihalnice budú krásne natočené a vytvoria pôvabný vejár, 

- bezbolestné natočenie mihalníc, bez mechanického poškodenia.

predpo

Ako sa trvalá na mihalnice aplikuje?

1. Silikónovú podložku naneste za pomoci lepidla na očne viečko pozdĺžne, v smere rastu mihalníc. V prípade, že je silikónová podložka dlhá, upravte ju pomocou nožníc alebo ju vymeňte za menšiu veľkosť. Dostupné sú veľkosť S, M, M1, M2, L.

2. Ak je silikónová podložka dokonalé priľnutá na očnom viečku, aplikujte tenkú líniu lepidla na hornú stranu silikónovej podložky. Následne použite vatovú tyčinku alebo hrebeň a mihalnice jednu po druhej natočte na silikónovú podložku. Všetky mihalnice musia byť od seba precízne oddelené – použite kefku na rozčesanie mihalníc. Ak sú všetky mihalnice natočené na silikónovej podložke rovnomerne, môžete začať s aplikáciou.

3. Pomocou vatových tyčiniek alebo mikrokefiek aplikujte zjemňujúci gél (krok č. 1) na mihalnice. Prípravok nechajte pôsobiť 10 - 15 minút. Gél mihalnice zjemní a pripraví ich k natočeniu. Následne gél odstráňte pomocou nových vatových tyčiniek.

4. Ak sú mihalnice dokonalé vyčistené od gélu, aplikujte fixátor (krok č. 2). Fixátor mihalnice zafixuje do požadovaného tvaru. Fixátor nechajte pôsobiť 10-15 minút. Na natočenie tenkých mihalnice zvoľte 10 minút, hrubé mihalnice 15 minút. Následne fixátor odstráňte pomocou vatových tyčiniek.

5. Na záver aplikujte na horné mihalnice výživu a nechajte pôsobiť 5 minút.

6. Výživu aplikujte podobným spôsobom aj na spodné mihalnice.

7. Po aplikácii odstráňte silikónové podložky z očného viečka. Na odstránenie Vám odporúčame použiť výživu alebo odstraňovač. Silikónové podložky tak účinne a bezbolestne odstránite z očného viečka.

8. Ako náhle odstránite silikónové podložky, umyte očné viečko vodou a použite odstraňovač na zvyšky lepidla.

 

Upozornenie:

1. Produkt uchovávajte uzavretý na chladnom mieste.

2. Na každú aplikáciu prípravku používajte čisté vatové tyčinky. Nikdy ich nepoužívajte opakovane.

3. Po použití zjemňujúceho gélu a fixátoru udržiavajte vrchnáky prípravkov čisté. Prípravky po každom použití dôkladne uzavrite.

4. Procedúry saunovania sú povolené až na druhý deň po absolvovaní trvalej na mihalnice.