Výhody predĺžených mihalníc

V čom sú výhody predĺžených mihalníc?

Situácia vo svete nám okrem radikálnych zmien v životnom štýle priniesla aj zmeny menej viditeľné. Vďaka noseniu rúšok, dlhšiemu pobytu doma a rušeniu spoločenských akcií poklesol v minulom roku záujem o nákup dekoratívnej kozmetiky, a to predovšetkým rúžov. Pokles sa však príliš netýkal produktov na líčenie očí a záujem o umelé riasy dokonca vzrástol o 15 %.

Teraz je teda ideálny čas si splniť svoj sen o krásnych dlhých mihalniciach a uhrančivom pohľade. V čom sú hlavné výhody predĺžených rias?

  • Šetria čas. Predĺžené mihalnice sú už samy o sebe krásne výrazné, nemusíte ich líčiť a odličovať. Zabudnite na droliacu sa a rozmazanú riasenku.
  • Sú stále s vami. Nemusíte sa báť, že vás niekto zastihne nenalíčenú, mihalnice podporia vašu krásu kedykoľvek a kdekoľvek.
  • Vydržia týždne. Môžete sa bez obáv venovať vašim obľúbeným športom, plávaniu aj chodeniu do sauny. Pri správnej starostlivosti budú krásne počas niekoľkých týždňov, kým prirodzene nevypadnú spolu s prírodnou riasou.
  • Pristanú každému. Vzhľadom na mnoho dostupných materiálov, zakriveniam, dĺžkam a efektom zdôraznia predĺžené mihalnice krásu každého a môžu dokonca zakryť aj drobné nedostatky.
  • Sú bezpečné. Pri správnej aplikácii neničia prírodné riasy, použité umelé riasy sú hypoalergénne a existujú aj lepidlá na riasy vhodné pre citlivejšie klientky.
  • Oddýchnete si. Aplikácia predĺžených mihalníc je úplne bezbolestná a trvá cca hodinu a pol. Počas nej si skvele oddýchnete na pohodlnom lehátku, väčšina klientiek dokonca celú aplikáciu prespí.
  • Možno ich kedykoľvek jednoducho odstrániť. Ak by vás predĺžené mihalnice prestali náhodou baviť, nie je problém ich odstrániť. Odstránenie sa vykonáva pomocou špeciálnych removerov, je bezbolestné a neničí prírodné riasy.

Matné mihalnice

Mink

Lesklé mihalnice

Silk

Mihalnice pre objemovú techniku

Easy Fan

Lepidlo pre citlivé oči

Sensitive

Krémový

odstraňovač lepidla

Gélový

odstraňovač lepidla