Tipy na vianočné darčeky

 

Lámete si hlavu s výberom vianočných prekvapení pod stromček? Pretože inšpirácie nie je nikdy dosť, pripravili sme pre Vás tipy, ktorými určite vykúzlite úsmev!

 

 

Face Roller - Valček z ružového kremeňa pomáha udržiavať pružnú pleť a obnovuje jej mladistvý vzhľad. Zlepšuje krvný obeh, podporuje fungovanie lymfatického systému a uvoľňuje tvárové svaly.

Zároveň redukuje tmavé kruhy a opuchy okolo očí a zmierňuje bolesti hlavy. Masážny valček je možné využiť aj na masáž krku.
Pomáha tiež k účinnejšiemu vstrebávaniu krémov a pleťových prípravkov.
Navyše prichádza už zabalený v darčekovom balení!

 

 

 

Sérum podporujúce rast růst mihalníc – Vaše prirodzené mihalnice budú dlhšie a silnejšie každým dňom. Inovatívna formula s 12 aktívnymi zložkami ovplyvňuje rast mihalníc,

zväčšuje objem, ich pevnosť a tiež predlžuje životnosť prírodných mihalníc. Stačí pravidelne nanášať tenkú linku ku korienkom mihalníc.

Prvé výsledky aplikácie môžete pozorovať už po 2 týždňoch používania.

 

 

 

 

 

Rozprašovač do kabelky - Skvelý spôsob, ako mať svoju obľúbenú vôňu stále u seba! Vďaka minimalistickému designu sa zmestí aj do tej najmenšej kabelky.

Fľaštička je vybavená patentovaným systémom pre praktické a rýchle plnenie.

Vhodné pre mužov aj ženy!

 

 

 

 

Kúzelná odličovacia žinka – predstavuje najlepšieho pomocníka pre krásne jemnú a čistú pleť bez akéhokoľvek odličovacieho prípravku. Účinne odstraňuje make-up a iné líčidlá – vrátane riasenky.

Vďaka mikrovláknu je vhodná aj pre veľmi citlivú pleť. Žinku je možné použiť opakovane a tým môžete značne znížiť spotrebu vatových tampónov.

 

 

 

 

 

Rôzne sady kozmetických štetcov – potešia každú ženu, ktorá sa zaujíma o make-up. Štetce sú vyrobené zo syntetických aj prírodných materiálov.

Sady sú vhodné ako pre začiatočníkov, tak aj pre pokročilých. 

 

 

 

 

 

 

 

LED zrkadlo do kabelky – je malé, ľahké a kedykoľvek pripravené na použitie! Jeho veľkou prednosťou je rozdelenie na dve časti, vďaka ktorým uvidíte dva uhly vašej tváre.

Vďaka zabudovanému osvetleniu uvidíte aj ten najmenší detail.

 

 

 

 

 

 

 
Elegantný kozmetický kufrík – predstavuje skvelého pomocníka pre uskladnenie všetkých kozmetických produktov.

Hlboký úložný priestor zaisťuje perfektnú ochranu proti mechanickému poškodeniu – napríklad pri preprave.

Navyše môžete tento kufrík uzamknúť!

 

 

 

 

 


Mäkký župan - predstavuje nevyhnutnú súčasť výbavy pre príjemný domáci relax, napríklad pri obľúbenom seriáli!

Všetky župany v ponuke sú vyrobené zo 100% bavlny,ktorá je veľmi príjemná na dotyk.